Wasabi?

O man visada įdomiau pačiam pasigaminti ir paekspermentuoti virtuvėje. Sugalvoji, kad tai turėtų neblogai derėti ir imi :) O ką reiktų įtraukti į sąrašą yra labai individualu :) Kas vienam įspūdinga, kitam gali būti tik laiko gaišimas.

Aras Pranckevičius 2008-02-13 11:14:19 

Tas "raudonos spalvos ir priminė lašišą" yra imbieras, jei ką. Tarp skirtingų patiekalų ar skirtingų sušių valgomas, kad neliktų praeito patiekalo skonio burnoje.

Keista, jog nežinojai, kad rankšluostėlis rankoms.. Kiek žinau, ir kai kuriuose kinų restoranuose atneša juos prieš valgį. Beje, ne, tu tikrai nebuvai švariom rankom - lietei viešajame transporte turėklus, durų rankenas :)

Kalbant apie tą rankšluostėlį, tai nieko ten neprisivalysi, nebent tepaluotas atėjai. Tokiu atveju sumažės purvo ant rankų :). Bet, turiu paminėti, kad man tas rankšluostėlis buvo super dalykėlis, nes jis buvo drėgnas, šiltas, švelnus, o aš sužvarbusiom rankom. Malonumo ir jaukumo derinys, kuris įstrigo. O maistas... neįprastas, skanus... pats valgymo procesas priverčia atsipalaiduoti ir jausti, kad valgai, o ne užkandžiauji darbo metu. Tačiau meniu neįprastumas virškinimo sistemai nelabai patiko :(

Apie maistą tampa sunkiau rašyti, kai jį pradedi gaminti. Sekmės eksperimentuose virtuvėje ;) P.S. Aš nedrįsau sukti sušių, kai man parodė kaip tai daryti žmogus, kuris juos gamino restorane :) nors tą vakarą gal buvau per daug vyno išgėręs tam užsiėmimui :) Jei nori europietiškesnio skonio - california rolls. Su krabų mėsa ir ikriukais. Na, čia jau nuo prabangumo restorano priklauso, ar ta krabų mėsa viduj bus tikra ir ar bus ikriukų išorėje. P.S. tas rankšluostis išmirkytas spec. aliejuje. Veikia panašiai kaip kremas. Minkština rankų odą.

Brukštelk žinutę